Riksforum för förslag och förbättringar 2017

15 -16 November är det dags för Riksforum för förslag och förbättringar

Årets huvudtalare är nu avslöjad – Margaret Heffernan

För 17:e året i rad genomförs Riksforum för förslag och förbättringar. Under åren har vi haft ett snitt på över 60% i NPS (Net Promoter Score) och 99% nöjda deltagare.

 


Dag 1 – Huvudtalare – Margaret Heffernan

Årets huvudtalare blir en av de mest omtalade kvinnliga ledarförebilderna under de senaste åren. Hon har publicerat 5 böcker där en har blivit nominerad till årets bok inom sin kategori av Financial Times. Margaret är inte bara en uppskattad föreläsare hon är också företagsledare. Hon har lett ett antal bolag inom media och mjukvara, dessutom har varit med och producerat prisbelönta program för brittiska BBC.

Några av de områden som Margaret kommer beröra är:

  • Våga var oense och skapa konflikt
  • Det är inte de som anser sig vara bäst som gör det bästa jobbet
  • Skapa samarbete utöver det vanliga

 


Praktikfall #1

Mer information kommer.


Praktikfall #2

Mer information kommer.


Praktikfall #3

Mer information kommer.


Praktikfall #4

Mer information kommer.


Praktikfall #5

Mer information kommer.


Avslutningstalare

Christina Stielli kommer avsluta årets konferens. Christina har skrivit flera böcker om arbetsglädje och är dessutom en hejare på att förmedla det. Hon har blivit utsedd till årets talare både 2014 och 2015, dessutom var hon nominerad igen 2016! Hon har fått betyg 4,94 av 5 på Stora Inspirationsdagen –  Christina får man inte missa.

 

 

 

 

 

 


Håll utkik här på www.riksforum.se för löpande uppdatering om årets konferens.


PRIS

Fram till 23/6 – 40 % rabatt. Alltså 7 780 kr + moms / Ordinarie pris 12 980 kr + moms

Är ni flera som vill komma? Bra, vår erfarenhet är att genomslagskraften i förbättringsarbetet blir mycket bättre på hemmaplan när ni är fler som är på plats. Det finns t.o.m. de som inte får gå ensamma… Hör av er till info@c2management.se så återkommer vi med ett bra erbjudande till er! OBS: Grupperbjudanden av modellen ”Gå X betala för Y” baseras på ordinarie deltagaravgift.


Riksforum för Förslag och Förbättringar 2016 blev mycket uppskattat och det årligen återkommande evenemanget har blivit en av årets självklara höjdpunkter på temat att skapa högpresterande förbättringskulturer. Förra året medverkade bland annat en av världens ledande experter på grupputveckling John Foley samt en av Sveriges ledande experter på motivationsteori och coaching  Michael Södermalm. Utöver detta fick deltagarna lyssna på erfarenheter från uppskattade praktikfall från SOBI, Volvo, Mirka och teleoperatören 3.

Genom Riksforums 16-åriga historia har utvärderingarna visat på över 99 % nöjda deltagare och ett NPS (Net Promoter Score) på över 60! Detta motsvarar 9 av 10 i snitt på frågan ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera någon annan att delta i nästa års Riksforum?”

Tid och plats

Laddar Karta...

Datum/Tid
2017-11-15 - 2017-11-16
09:00

Plats
Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
Stockholm

Antal platser: 0