Bäst i världen – böcker och inspirationsföreläsning om framgångsrikt förbättringsarbete

Bäst i världen - inspiration till förbättringNow also in English – Click here to find out what readers think about “Best in the World”

Inspiration till förbättring!

I Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktikfall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världsklass. Joakim Ahlström ger dig inspiration och praktiska tips om metoder, verktyg och ledarskap för att etablera, befästa och ständigt bygga vidare ert förbättringsarbete. “Bäst i världen” är en enkel och inspirerande bok som kan – och kanske bör – läsas av alla, från golvet till styrelserummen. Boken “Bäst i världen” har sålts i över 10 000 exemplar på svenska och engelska. Så här säger några av läsarna:

“En av de bästa böckerna jag läst inom området!”

“Tack för en mycket intressant, välskriven och stimulerande bok!”

“Lättläst, inspirerande och välskrivet.”

“Mycket trevlig läsupplevelse. Och inspirerande. You rock!”

Arbetsboken i “Bäst i världen”-serien används fristående eller som komplement till boken med samma namn. Steg för steg leder arbetsboken alla delar av er verksamhet till större kundnytta med mindre resurser. Arbetsboken stöttar ett resultatskapande förbättringsarbete som ni kontinuerligt utvecklar med hjälp av “Världsmästarens checklista för framgångsrikt förbättringsarbete”.

Beställ Bäst i världen och Arbetsboken här!

Inspirationsföreläsning om förbättringsarbete i världsklass

JockeforelaserSyftet med “Bäst i världen”-föreläsningen är att ge energi och inspiration att öka tempot i arbetet med ständiga förbättringar. Föreläsningen fokuserar på hur du konkret påverkar de mjuka bitarna och bygger en resultatskpande förbättringskultur. På ett humoristiskt och lättsamt sätt ger Joakim Ahlström dig enkla verktyg och metoder för att engagera alla medarbetare mot verksamhetens mål. Föreläsningen utgår ifrån ett verkligt praktikfall där framgångsfaktorerna tydliga mål, visualisering av positiva resultat, enkelhet, coachande ledarskap och systematik lyfts fram. Klicka här för att se en film med “Bäst i världen”-föreläsningen.

För mer information om “Bäst i världen”-föreläsningen kontakta Joakim Ahlström.

 Kostnadsfritt extramaterial för nedladdning

Bäst på att bli bäst – krönika av Joakim Ahlström i Kvalitetsmagasinet nr 6 2012 (pdf)

A3-mall för att strukturera upp förbättringsarbetet enligt “Bäst i världen” (pdf)