Gör det enkelt – En handbok i ledarskap för ständiga förbättringar

Gor_det_enkelt_framsidaVill du beställa boken? Det gör du på den här sidan.

Sagt om boken ”Gör det enkelt!”:

”Jag vill ge boken till alla chefer i min organisation, speciellt till dem som leder många människor.” (Maria Björk, Sektionschef Mondeléz)

”En guide till ett ledarskap för ständig förbättring med förslag på både verktyg och tankemodeller – Lösenordet är: Gör det enkelt” (Lotta Persson, Lagerchef Ica Logistik)

”Varför har du inte skrivit den här tidigare? Vi hade sparat mycket möda och dessutom hade vi gjort rätt från början!” (Anna-Karin Pettersson, Chef Kundadministration, Alecta)

 

OM BOKEN

”Gör det enkelt!” är en handbok i ledarskap för ständiga förbättringar, enkel att använda för dig som vill skapa mer engagemang och nå längre med förbättringsarbetet. Anta enkelheten som princip för ditt ledarskap och du kommer att se att förbättringsarbetet blomstrar. Därför bygger boken på enkla modeller och principer som både är lätta att minnas och handla efter. För i slutändan är det ledarskapet du och din organisation utövar som spelar roll, inte vad ni kan eller vet i teorin.

Boken består av fyra delar:

  1. Ständiga förbättringar – i all enkelhet
  2. Att skapa motivation och engagemang
  3. Ledarskap för att bygga en förbättringskultur
  4. Gör det enkelt – i praktiken

Boken släpptes vid jul 2015. Boken följer C2s princip ”100 sidor – 100 kronor” och är enkel att läsa oavsett tidigare erfarenheter av förbättringsarbete.

Vill du beställa boken? Det gör du på den här sidan.