Högpresterande förbättringskultur – från floskel till verklighet (webbseminarium)

Idag är det ”inne” att prata om att utveckla verksamhetens kultur och kulturutveckling som begrepp uppfattas av allt fler som ytterligare ett ”buzzword”, en floskel som snart blåst förbi och glömts bort.

Tyvärr! Vi började nämligen prata om verksamhetskultur av en HighPerformanceCultureanledning; för att förändring visade sig svårare än väntat. Att lyckas med Lean och liknande förbättringskoncept innebär inte bara införandet av ett antal verktyg och metoder. Det krävs också rätt ledarskap samt fördjupad förståelse för vad som hindrar och vad som stimulerar människor att prestera på topp tillsammans. Vi är många som kommit till dessa insikter och vi är många som fortfarande tror att den nödvändiga kulturutvecklingen är möjlig. Är du en av oss? Känner du att ni på rätt väg men också i behov av ny kunskap och nya infallsvinklar för att ta er hela vägen?

Då är programmet ”Högpresterande Förbättringskultur” något för dig och din verksamhet! Vad ”Högpresterande Förbättringskultur” är och vår syn på vad som verkligen krävs för att lyckas i förbättringsarbetet berättar vi i detta kostnadsfria webbseminarium. Under seminariet tar vi dessutom upp dessa frågor:

  • Vad blir möjligt när verksamheten präglas av en högpresterande förbättringskultur?
  • Vilka nyckelbeteenden förekommer som naturliga vanor i en högpresterande förbättringskultur?
  • Vilket tankesätt och vilken mental inställning ligger till grund för dessa beteenden?
  • Hur etableras och bibehålls den mentala inställning som krävs i hela organisationen?

Slå dig ner med en kopp kaffe och några kollegor framför datorn den 2 juni klockan 9.15 och få svaren!

Rättelse: I ett utskick angavs felaktigt tiden för webbseminariet till klockan 9.15 den 3 juni. Det är klockan 9.15 den 2 juni som gäller.

Seminarieledare
_DSC4469_jocke_400_550_DSC4208_hasse_400_550Webbseminariet leds av Joakim Ahlström från C2 Management tillsammans med Hans Korduner från Coaching & Teambuilding. Joakim kan du läsa mer om genom att klicka på länken i föregående mening.

Hans Korduner har lett kurser i självledarskap och forskat i ämnet verksamhetskultur i över 30 år. Han är världspionjär i ämnet beteendevetenskap och upphovsman både till flera revolutionerande teorier om människans psyke och banbrytande redskap för effektiv samverkan mellan människor. Hans är författare till boken ”Det helande ledarskapet – med språket som verktyg”.


Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.