Förbättringsdag – Internrevision med nya grepp

Förenkla och förbättra era interna kvalitets- och miljörevisioner!Team-möte liten ”Upplägget med förbättringsdagar har verkligen hjälpt oss att skapa ökad delaktighet och en positiv inställning till revisionerna.” – Mia Stenborg, Folktandvården SLL (Så har C2 hjälpt Folktandvården)

• Så gör ni era internrevisioner mer värdeskapande och involverande för medarbetarna

• Praktiska exempel på verktyg du kan använda för att nå längre med internrevisionerna

• Så fokuserar du revisionen på företagets mål och prioriterade processer

• Hur du skapar utvecklande och relevanta frågor vid revisionen

• Arbetssätt och tankesätt som stimulerar till samarbete i stället för förhör

• Konsten att lyfta blicken och inte fastna i standarden

• Praktiska övningar som ger ökad förståelse för kvalitets- och miljöarbetet

Vad får du med dig?  Praktiskt tillämpar kunskap och färdighet i internrevision. Du får en gedigen utbildning i metoder och tillvägagångssätt för att framgångsrikt genomföra internrevisioner Hur du använder internrevisionen som en källa till förbättringar: Aktuell teori varvat med många interaktiva övningar och massor av värdefulla tips på hur ni får mesta möjliga ur era interna revisioner. Förbättringsledning av kvalitets- och ledningssystem: En av internrevisorns viktigaste uppgifter är att förbättra verksamhetssystemet för framtiden – här får du verktygen!

För vem? Till dig som ska bli internrevisor eller redan är internrevisor och vill få inspiration till hur revisionerna kan utföras på ett mer effektivt sätt och bli ett mer effektivt verktyg för förbättringar och ett redskap för ledningsgruppen.

PRIS Kategori 1 = System C2™-användare 3500 SEK exklusive moms Kategori 2 = Övriga 4500 SEK exklusive moms Priset inkluderar lunch och dokumentation.

GRUPPRABATT: Gå 4 betala för 3.

 

SEMINARIELEDARE C2_Ola_Ljunggren_Berge_270x392 Ola Ljunggren Bergeå Ola är C2-konsult, diplomerad coach, utbildad förändringsledare, Six Sigma Black Belt och erfaren projektledare. Han har utbildat en lång rad internrevisorer och förbättringsledare inom såväl privata företag som i offentliga verksamheter.

Tid och plats

Datum/Tid
2015-11-25
09:30 - 16:30

Plats
C2 Management, Observatoriet
Drottninggatan 120
Stockholm


Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.