Frukostseminarium: 2 inspirationsföreläsningar på 1 timme

Den här timmen ger dig möjligheter till nya upptäckter och sidor av din personlighet.

När det som kändes oklart och svårt plötsligt framstår som självklart och möjligt, när du skiftar från begränsad av omständigheter till ägare av situationen, då går du från reaktivitet till kreativitet. Det är en oslagbar känsla och ett skifte du kan lära dig att åstadkomma. För dig själv, för dina kollegor, för din organisation. Bli inspirerad och få några konkreta tips med dig hem.

Inspireras av experter inom självledarskap och coachning!
Får vi bjuda på frukost och ge dig några konkreta redskap som gör dig ännu bättre på att leda dig själv och andra?

Under detta entimmes inspirationsseminarium får du ta del av två olika perspektiv på temat självledarskap och coachning från erfarna experter. Dessa områden är under ständig utveckling och för dig som är intresserad är detta en möjlighet att ta del av verkningsfulla redskap så du kan börja din egen resa mot större insiktsfullhet.

Inspirationsföreläsare – Hans Korduner och Sten Rosander

Hans en världspionjär inom coachning som brinner för det mänskliga ledarskapet och han kommer att dela med sig av sina största insikter. Sten har coachat många verksamheter som idag fungerar som föredömen (tre av dem har erhållit Utmärkelsen Svensk Kvalitet) och han kommer att dela erfarenheter på temat ögonöppnare som skapat insikter.

Kostnadsfritt
Antalet platser är begränsat och skulle du anmäla dig men inte dyka på frukostseminariet tar vi ut en ”no-show-avgift” på 500 kr exklusive moms.

Tid & plats
Den 7 december, kl 08.15 – 10.00 i C2 Managements lokaler i Observatoriet, Drottninggatan 120, Stockholm. Frukost serveras från 08.15 och den första inspirationsföreläsningen startar 08.45.

Tid och plats

Datum/Tid
2017-12-07
08:15 - 10:00

Plats
C2 Management, Observatoriet
Drottninggatan 120
Stockholm