Riksforum för ständiga förbättringar

Varmt välkomna till Riksforum 2020!

riksforum.se

Konferensen har under åren kommit att bli den självklara mötesplatsen för alla som vill förbättra sitt jobb såväl som sig själva. I år ägnar vi hela första dagen åt att ta reda på hur vi lyckas få igång ett kontinuerligt och självgående förbättringsarbete i hela verksamheten. Vi kommer få lyssna på inspirerande talare som berättar om sina resor, och hur de burit sig åt för att skapa det engagemang och driv som krävs för att lyckas med ständiga förbättringar. Talarna presenteras löpande på riksforum.se, och vi kan redan nu utlova några verkliga förebilder inom området.

Dag två ägnas helt åt kommunikation och presentationsteknik. Vi på C2 är övertygade om att alla, oavsett roll, har nytta av att förbättra sin kommunikationsförmåga. Vi vill alla bli bra på att sälja in våra idéer, engagera och motivera andra, eller förklara svåra saker. För att lyckas med detta måste vi öva oss, så dagen kommer därför vara interaktiv, och vi kommer utmana varandra att ta ton och kanske även gå utanför vår komfortzon. Leder dagen gör vår amerikanske gäst, Matt Abrahams, årets huvudtalare tillika lärare inom kommunikation och presentationsteknik på anrika Stanford Business School.

Vad du får med dig:

  • Verktyg och idéer för att lyckas med ständiga förbättringar
  • Exempel på hur Sveriges bästa organisationer arbetar för att utveckla sina verksamheter
  • Stärkt självförtroende och en ökad förmåga att kommunicera och presentera
  • Praktiska övningar för att fortsätta förbättra vår kommunikation på hemmaplan

För vem:

Konferensen är för alla.

Pris:

12980 SEK exkl. moms

Är ni fler som vill komma? Bra, vår erfarenhet är att genomslagskraften i förbättringsarbetet blir mycket bättre på hemmaplan när ni är fler som är på plats. Över 90 % av våra deltagare går på Riksforum med minst en kollega, ofta fler. Hör av er till info@c2management.se så återkommer vi med ett bra erbjudande till er.

Varmt välkomna i november.

C2 Management

Tid och plats

Datum/Tid
2020-11-17 - 2020-11-18
08:30 - 16:00

Plats
Nalen
Regeringsgatan 74
Stockholm