Självklart Ledarskap (tidigare KulturCoach)

Är du redo för ett av ditt livs mest utvecklande och utmanade äventyr? Då är denna utbildning i självledarskap något för dig! 

pusselhjartaFör att lyckas med förändring måste du först förstå och utveckla ditt eget ledarskap. Därmed ökar även dina möjligheter att förstå och påverka andra. Vi vill hävda att graden av självinsikt är skillnaden mellan en lyckad förändring och ännu en som rinner ut i sanden.

I denna korta film uttalar sig några tidigare deltagare om programmet (tidigare kallat KulturCoach-programmet):

Självklart Ledarskap leds av Hans Korduner, en av världens skickligaste coacher och ledarutvecklare, tillsammans med Simon Hall, förändringsledare och kulturcoach från C2 Management.

Varför blir förändringssatsningen en evig kamp istället för en ny god vana? 

Förändring är svårt och tar tid. Det vet de flesta. Ändå är många av oss snabba att hoppa på de senaste förändringskoncepten och hoppas att det ska bli en quick-fix den här gången – men det blir det inte. Varför lägger vi så mycket tid och pengar på inspirationsföreläsningar och punktinsatser som inte ger långsiktig effekt?

Förklaringen ligger i hur vi ser på utmaningen att åstadkomma hållbar beteendeförändring – både när vi står inför den och när vi är i full gång. Innan vi börjar tenderar vi att underskatta förändringens komplexitet. Vi gör ofta felbedömningen att vi står inför en kompetenslucka istället för en felaktig självbild. När satsningen är i full gång tenderar vi att i det längsta förneka att vi inte uppnår önskat resultat. Vi blundar för problemen och fortsätter på den inslagna vägen, som efter stor ansträngning och ansenliga investeringar, leder oss tillbaka till där vi började. I denna film får du veta mer om tankarna bakom och syftet med programmet (”Framtidens LedningsTeam” är en tidigare benämning på programmet när det genomförts internt i en verksamhet):

 

 Detta får du ut av programmet
  • Helt nya möjligheter att lyckas med förändring genom fördjupad förståelse för dig själv
  • Tillgång till ett nytt och betydligt mer konstruktivt ledarskap som möjliggör resultatgenombrott både för dig själv och din organisation
  • En fördjupad förståelse för dina egna drivkrafter och de egentliga orsakerna till att du inte når framgång och välbefinnande i nivå med din egen potential.

Programmets innehåll och struktur

Programmet riktar sig till alla med en stark drivkraft att utveckla och att utvecklas. Det är totalt 8 dagar långt (fördelat på fyra programblock) och är begränsat till 10 deltagare. Under programmets konkretiserar alla deltagare önskad framtid för sig själv och sin verksamhet. Alla programmets delar kopplas till deltagarnas nuläge och rådande utmaningar.

upplagg

Före block 1 och mellan de övriga blocken ges alla deltagare 1 timmes personlig coaching.

Var & när: Fyra träffar i Stockholmstrakten med datum 18-19 maj, 15-16 juni, 17-18 augusti samt 14-15 september 2017.
Deltagaravgift: 40 000 kr per deltagare, exklusive moms och internatkostnad.

Nöjd-kundgaranti: Om du inte är nöjd efter programmet får du pengarna tillbaka.

Hans Korduner

Simon Hall

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig via denna länk:

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/41415E407547445A417340

Tid och plats

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2017-05-18 - 2017-05-19
09:30 - 15:30

Antal platser: 0