C2 Konsultstöd och utbildningar

C2 Managements konsulter hjälper er att skapa målstyrt förbättringsarbete i hela organisationen. Vi vet vad som krävs i termer av ledarskap, arbetssätt, organisation, metoder och verktyg för att skapa både en bra struktur och levande kultur av ständiga förbättringar. Här är några av våra samarbetsmodeller:

 Pussel_webb_320x240Framtidens LedningsTeam

– Vägen till en framgångsrik och långsiktig förbättringskultur
Ledningsgruppen är den viktigaste pusselbiten för att skapa ett målstyrt och motiverande förbättringsarbete i hela organisationen. Utveckla ledningsgruppen till ett högpresterande team och nå längre med alla era mål. Så här ser upplägget ut.

 Lars_Nilsson_film2Inspirationsdag/Föreläsning

– Engagera alla i ständiga förbättringar för att nå verksamhetens mål!
Behöver ni skapa ny energi och engagera fler i förbättringsarbetet? Eller sätta er ned tillsammans i gruppen för att ta ny riktning i ert förbättringsledarskap? Behöver ni nya verktyg för problemlösning, motivation eller coachning? Ta hjälp av C2s konsulter för en föreläsning, kick-off eller workshop.

Coach_webbUtbildning anpassad till era behov

– Skapa en gemensam kompetensplattform för ert förbättringsarbete
C2 Management genomför interna och specialanpassade utbildningar inom alla aspekter av förbättringsarbete: Ledarskap, kultur, beteenden, mål och mätning, grundorsaksanalys, internrevisioner med mera. Utbildningarna kan vara varianter av de som finns i vårt kalendarium, eller helt anpassade till era behov – ni bestämmer själva. Klicka på bilden för att se hur vi kan hjälpa just din verksamhet.

Resultatskapande_webbPersonlig förbättringscoach

– Öka effekten och stärk motivationen i förbättringsledarskapet Det är inte mer kunskap du behöver, utan en spark i baken för att gå från ord till handling. Alla hinder för er framgång sitter i ditt och dina medarbetares huvuden. Så här kan C2s professionella och kunniga coacher hjälpa er framåt.

NätverkNätverk för förbättringsarbete

– Nya idéer och inspiration driver ditt lärande och din verksamhets utveckling I C2s nätverk får du möjlighet att diskutera erfarenheter och ta till dig råd från framgångsrika verksamheter. Läs mer om C2s populära lean-nätverk.