Frukostseminarium: 3 inspirationsföreläsningar på 1 timme – FULLT

Inspireras av experter inom självledarskap och coachning!
Får vi bjuda på frukost och ge dig några konkreta redskap som gör dig ännu bättre på att leda dig själv och andra?

Under detta entimmes inspirationsseminarium får du ta del av tre olika perspektiv på temat självledarskap och coachning från erfarna experter. Dessa områden är under ständig utveckling och för dig som är intresserad är detta en möjlighet att ta del av de senaste framstegen och de mest verkningsfulla redskapen.

Inspirationsföreläsare – Joakim Ahlström, Sten Rosander och Hans Korduner

Joakim är en internationellt erkänd förändringsexpert och han kommer att belysa en helt avgörande aspekt av framgångsrik förändring som de flesta förbiser. Sten har coachat flertalet verksamheter som idag fungerar som föredömen (tre av dem har erhållit Utmärkelsen Svensk Kvalitet) och han kommer att dela erfarenheter på temat hållbart resultatskapande. Hans en världspionjären inom coachning som brinner för det mänskliga ledarskapet och han kommer att utrusta dig med sina mest kraftfulla ledarskapsverktyg.

Kostnadsfritt
Antalet platser är begränsat och skulle du anmäla dig men inte dyka på frukostseminariet tar vi ut en “no-show-avgift” på 500 kr exklusive moms.

Tid & plats
Den 25 oktober, kl 09.00-10.00 i C2 Managements lokaler i Observatoriet, Drottninggatan 120, Stockholm. Frukost serveras från 08.30 och den första inspirationsföreläsningen startar 09.00.

Tid och plats

Datum/Tid
2017-10-25
09:00 - 10:00

Plats
C2 Management, Observatoriet
Drottninggatan 120
Stockholm