Lär känna vår senaste medarbetare!

Efter ett framgångsrikt examensarbete om ständiga förbättringar och lärande här på C2 Management kan vi stolt presentera vår senaste rekryt, Michaela Bartoletti.

Michaela kan beskrivas som en kreativ och humoristisk person. Konst, musik och dans är en stor del av hennes vardag och hon har både dansat balett och sjungit i kör större delen av sin uppväxt. Nu är det främst måleriet som gäller. Michaela gillar att måla det som det ser ut, men experimenterar gärna med färger. En kvinnlig Henry Matisse skulle man kunna säga.

Lärande ser hon som en inneboende del i det mesta man gör. Är man inte törstig på kunskap fungerar varken förbättringsarbetet eller kreativiteten. Det går hand i hand, och med en bakgrund som både ingenjör och lärare är kopplingen självklar för Michaela. Dessutom har hon i princip bevisat sambandet mellan lärande och förbättringsarbete i sitt examensarbete.

Miljöfrågan är något Michaela är starkt engagerad i. Hon ställer upp på idén om källsortering och anammar en ”semi-vegetarisk” kost, men hävdar dock att det i det stora hela är ännu viktigare att arbeta mot ett perspektivskifte och högre ställda krav hos de riktiga miljöbovarna. Att vara certifierad enligt miljöstandarden ISO 14001 ser hon som en självklarhet om man ska bedriva en vinstdrivande verksamhet.

I en diskussion om arbetsmiljö har hon mycket att säga, men hon understryker att det måste vara roligt att gå till jobbet. Michaela har ett stort mått humor och använder sig gärna av den för att sprida god stämning och bygga det sociala kapitalet. Då blir även de gemensamma problemen lättare att lösa, säger hon.

Vi hälsar Michaela varmt välkommen!